Cursusportaal

Welkom op het cursusportaal voor kringleden van LOTUSkring Actief! Dit is de plek om je in te schrijven voor onze bijscholingsdagen. Je vindt hier altijd alle belangrijke informatie over onze lessen, zoals data, tijden en locaties. Daarnaast kun je alle door jou behaalde diploma's en certificaten inzien.

Inloggen
De gebruikersnaam is jouw mailadres die bij ons bekend is. Het wachtwoord heb je al eerder aangemaakt bij de activering van je account. Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan hiernaast op 'Wachtwoord vergeten' en vul je e-mail in om een nieuw wachtwoord aan te maken.

De belangrijkste functionaliteiten op een rij:

 • Overzicht van alle cursussen waarvoor je bent ingeschreven:
  Ga bovenaan naar het tabblad 'Inschrijvingen'. Je ziet nu een lijst met alle cursussen waarop je staat ingeschreven. Klik op 'Annuleren' om je uit te schrijven voor een cursus.
 • Overzicht van alle losse lesdagen die je nog gaat volgen:
  Sommige cursussen bestaan uit meerdere lesdagen. Als je een overzicht van alle losse lesdagen wilt zien, ga je bovenaan naar het tabblad 'Inschrijvingen'. Vervolgens klik je aan de linkerkant op 'Lesdagen' en daarna op 'Actueel'.
 • Inschrijven op bijscholingsdagen:
  Ga bovenaan naar het tabblad 'Cursussen'. Kies een datum uit waarop je een bepaalde bijscholingsdag wilt volgen en klik op 'Inschrijven' en in het volgende scherm nogmaals op de knop 'Inschrijven' onderaan.
 • Overzicht van alle behaalde certificaten en diploma's:
  Ga bovenaan naar het tabblad 'Certificaten'.